Trainingen

Landgoedboerderij Oosterheerdt - Trainingen

Werken met dieren is alsof je in een spiegel kijkt…

Leerzame dag op laarzen!

De teamtrainingen bij Landgoedboerderij Oosterheerdt zijn een leerzame dag op laarzen. Of het nu een ludiek bedrijfsuitje betreft of een intensieve communicatietraining, er wordt veel geleerd van de dieren en de medemens.

De teamtrainingen kunnen zowel op het landgoed Nienoord worden gegeven als op locatie overal in Nederland.

Of je nu met 15 personen komt of met 100, Landgoedboerderij Oosterheerdt zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

‘Als de herder dwaalt, dolen de schapen’

De Scheperij biedt communicatietrainingen schapendrijven aan op het landgoed Nienoord te Leek of op aanvraag. Op sportieve wijze kun je in de open lucht je vaardigheden verbeteren in coaching, communicatie en leiderschap.
Je leert met collega’s doelen te stellen en samen te werken om ze te bereiken. Positieve bekrachtiging en het vinden van de juiste motivatie spelen hierbij een grote rol.

Communicatietrainingen

Een kudde schapen heeft leiding nodig om daar te komen waar ze gewenst zijn. Dit gaat natuurlijk niet als er geen vertrouwen is. Mike van der Most leert jou tijdens de teamtraining hoe dit vertrouwen te winnen.

Het spel
Dan kan het spel tussen mens en dier beginnen. Er zal in teamverband geoefend worden om een parcours af te leggen. Je kruipt als het ware in de huid van de hond en gaat de schapen motiveren om in beweging te komen. Om dat voor elkaar te krijgen zijn communicatie, samenwerking en leiderschapskwaliteiten noodzakelijk.

Demonstratie
Gedurende deze training word je getrakteerd op een wervelende demonstratie schapendrijven en zal duidelijk worden hoe de wisselwerking gaat tussen mens, hond en schaap.

Mogelijkheden
De Scheperij biedt communicatietrainingen op maat aan. Bij aanvraag van een communicatietraining kun je als bedrijf of organisatie aangeven waar die dag aan gewerkt moet worden. De trainingen kunnen al dan niet aangevraagd worden met lunch, High Tea of andere wensen. De Scheperij kan jou bieden wat je nodig hebt!