Ruimte

Landgoedboerderij Oosterheerdt - Ruimte

Zoekt u een sfeervolle plek voor een bijzondere gelegenheid of vergadering in een van onze prachtige ruimtes, bij mooi weer in de voortuin of op de landerijen, mailt u ons dan en vraag naar de mogelijkheden boerderij@oosterheerdt.nl.

De keuken

In deze ruimte drinken de mensen die op de boerderij werken samen koffie, of ze komen bij elkaar om even op te warmen of elkaar beter te leren kennen.
Deze ruimte is geschikt voor het ontvangen van grote groepen tot circa 40 personen. De ruimte beschikt over een eigen keuken. Lunchen/dineren in combinatie met uw vergadering of training is mogelijk. Het eten wordt doorgaans verzorgd door love2cook, een no-nonsens cateringbedrijf en kookschool waar met verse ingrediënten en veel toewijding, lekker eten gemaakt wordt.

De tuinkamer

In het voorhuis van de monumentale boerderij met uitzicht over de tuin en de landerijen bevindt zich de tuinkamer. Deze kamer heeft een capaciteit van ongeveer 10 personen. Lunchen/dineren in combinatie met uw vergadering of training is mogelijk.

Bed en breakfast

Op Landgoedboerderij Oosterheerdt kan ook worden overnacht op basis van Bed & Breakfast. De boerderij heeft daarvoor twee comfortabele kamers ingericht met eigen sanitair.