Mike en Ria van der Most

Landgoedboerderij Oosterheerdt - Mike en Ria van der Most

Mike

Mike is het creatieve brein achter de succesvolle teamuitjes en trainingen met zijn schapen en honden. Ieder persoon weet hij te boeien en te binden met zijn diepgang, kennis en inzicht in zowel mens als dier. Mike heeft zijn sporen ruimschoots verdient in het onderwijs in diergedrag, dierverzorging en welzijn, het trainen van zijn border collies en het houden en fokken van schapen. Daarom wordt hij ook als freelance docent regelmatig ingezet.

Ria

Ria organiseert en creert de sfeervolle, warme uitstraling van de boerderij. Iedereen voelt zich er welkom. Of je nu in haar bed and breakfest logeert, van haar ontbijtjes geniet of op het landgoed Oosterheerdt vertoeft tijdens een vergadering/cursus, feestje of teambuildingsdag.

Mike en Ria

Samen hebben Mike en Ria een mooi gezin met 2 kinderen, een bloeiend gastvrij bedrijf op het prachtige landgoed Nienoord en een groot hart. Ze werken graag samen met hun vrijwilligers en met andere ondernemers rondom en op het landgoed Nienoord. Ze willen zich verbonden voelen met elkaar en met hun omgeving.

Bed & Breakfast op tv

In september 2019 hebben we meegedaan met het programma Bed & Breakfast op NPO1 van omroep Max. Heb je de aflevering nog niet gezien of wil je ‘m nog eens terugkijken? Dat kan op onze Facebookpagina!