Mens

Landgoedboerderij Oosterheerdt - Mens

Trainingen

Vergaderingen en trainingen zijn te combineren met een teamtraining schapendrijven met border collies. Mike van der Most laat u middels zijn schapen en honden ervaren hoe lichaamstaal werkt en laat u ontdekken wat uw plek is binnen een groep. Deze training leert u veel over uw team en brengt mensen dichter bij elkaar.

Team- en bedrijfsuitjes

U wordt uitgedaagd om in teamverband een competitiestrijd met collega’s aan te gaan. Er wordt een parcours bedacht die alle teams met de schapen af moeten leggen. U leert die dag beter samen te werken, te communiceren en vooral dat met humor ook het nodige opgelost kan worden!

Activiteiten zorgcliënten

Landgoedboerderij Oosterheerdt biedt ruimte voor cliënten van stichting de Zijlen. Een groep jongens verwerkt het hout van het landgoed op het erf bij de boerderij. Ze bieden dat te koop aan en brengen het indien gewenst bij u thuis. Heeft u belangstelling neemt u dan contact op met stichting de Zijlen. Naast het houtbewerken maaien zij het gras niet alleen op het landgoed, maar ook in de regio. Al deze jongens hebben een beperking, op landgoedboerderij Oosterheerdt willen we hen een veilige vertrouwde plek bieden. Waar ze zichzelf kunnen zijn. We willen als bedrijf mensen met elkaar verbinden.